Vrijblijvende Dakinspectie

Bij Dakdekker Brummer kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende inspectie van uw dak. Een goed onderhouden dak voorkomt veel narigheid zoals schade of onverwachte hoge kosten, aangezien u vaak niet weet of uw dak beschadigd of versleten is totdat er grote problemen ontstaan. Een dakinspectie geeft u inzicht en voorkomt  deze problemen.

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk, zo niet direct terug!​

Dakinspectie formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer 

4x waarom een dakinspectie

Het belang van een dakinspectie

Het is belangrijk om jaarlijks een dakinspectie uit te voeren. Ook bij een verandering van de functie of vorm van het dak is een dakinspectie nodig.

Inzicht in de staat van uw dak

Het is altijd goed om te weten wat de staat van uw dak is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij onverwachte gebeurtenissen.

Goed onderhouden dak

Als u uw dak jaarlijks door ons laat inspecteren bent u ervan verzekerd dat uw dak altijd goed, door echte vakmannen, wordt onderhouden.

Voorkom problemen

Als wij uw dak jaarlijks inspecteren en daardoor goed onderhouden voorkomt u problemen zoals een daklekkage of stormschade.

Geen onverwachte kosten

De kosten van een reparatie als gevolg van achterstallig onderhoud zijn veel duurder dan de kosten van een periodieke dakinspectie.

Hoe gaat een dakinspectie in zijn werk?

Onze gecertificeerde dakdekkers zullen uw dak op gaan en kijken naar de staat van het dak. Ze kijken onder andere naar schade, slijtage, waterdichtheid en tekenen van achterstallig onderhoud.

Vervolgens zullen potentiële problemen met u worden besproken. Ook de eventuele benodigde reparaties worden besproken. Natuurlijk krijgt u na de dakinspectie een uitgebreid rapport met de bevindingen en een vrijblijvende offerte voor de uit te voeren werkzaamheden.

Dakinspectie

Dakdekker Brummer doet dakinspecties voor zowel particuliere als zakelijke daken. Welk type dak u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende dakinspectie!

Wat de precieze kosten zijn voor een dakinspectie hangt van de volgende factoren af

Schuin of plat dak

Soort dakbedekking

Vorm van het dak

Jij kiest, wij bedekken

Kosten dakinspectie

Bij Dakdekker Brummer doen wij altijd een uitgebreide dakinspectie. Wij staan voor kwaliteit en geven niet voor niets 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Daarom inspecteren wij uw dak ook tot in de puntjes.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Boek snel, wij repareren sneller

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat. Dakdekker Brummer is de specialist waarnaar je opzoek bent

Aanvraag formulier

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?