Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Exclusieve daken

Soms bent u op zoek naar een echte unieke uitstraling, iets wat niet veel anderen hebben. Dan is exclusieve dakbedekking wat voor u. Ook wanneer u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit onder exclusieve dakbedekking. Er zijn namelijk speciale materialen en technieken voor nodig om de werkzaamheden succesvol te kunnen uitvoeren.

Exclusieve daken

Onder exclusieve dakbedekking valt dakbedekking die niet vaak wordt gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld rieten daken of daken met een geïntegreerde zonnecel in de dakconstructie.

Vanwege onze jarenlange ervaring met allerlei soorten daken en dakbedekkingen is bij ons bijna alles mogelijk! Wij denken graag met u mee hoe wij uw dak bijzonder kunnen maken.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Waarom een exclusief dak?

  • U wilt uw huis of bedrijf een bijzondere uitstraling geven
  • U wilt zich onderscheiden van de rest
  • U heeft een speciale vorm dak of gevel
  • U wilt een dakbedekking die niet vaak wordt gebruikt
  • U heeft bepaalde wensen en eisen die u wilt realiseren

Ik wil een exclusief dak

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor uw dak? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw dak echt uniek is en een uitstraling heeft die bij u en uw huis past.

Wij van Dakdekker Brummer hebben al meer dan 35 jaar ervaring met allerlei soorten daken en dakbedekking. Ook met dakbedekking die echt ambacht vraagt zoals riet en leisteen hebben wij ervaring en kunnen wij voor u plaatsen. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Type dakbedekking

Wij dekken ze allemaal

Wij hebben veel ervaring met het werken met diverse soorten dakbedekking en kunnen u dan ook uitstekend advies geven over de meest geschikte bedekking voor uw pand. Hierbij houden wij rekening met uw budget, uw woonsituatie en uw wensen wat betreft het uiterlijk van het dak.

Dakpannen

De uitstraling van uw woning of (bedrijfs-)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat van het dak. Een mooie pan op de juiste manier gelegd draagt hier dan ook aan bij.

Shingles

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt daar veel gebruikt.

Leien dak

Leien daken worden al heel lang gebruikt. Daardoor is het aanleggen en onderhouden van leien daken een echt ambacht. Vroeger werd er vooral natuurleien gebruikt, tegenwoordig zijn kunstleien populairder.

Exclusief dak

Soms bent u op zoek naar een echte unieke uitstraling, iets wat niet veel anderen hebben. Dan is exclusieve dakbedekking wat voor u. Ook wanneer u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit onder exclusieve dakbedekking.

Bitumen

Een andere naam voor bitumen dakbedekking is dakleer. Bitumen is populair als dakbedekking voor platte daken, bijvoorbeeld voor het dak van en garage, aanbouw of serre. Dit komt omdat het materiaal lichtgewicht en waterdicht is.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?