Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Shingles daken

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt daar veel gebruikt. Shingles zijn eigenlijk bitumen leien. Ze zijn gemaakt van lange stroken bitumen. Daardoor zijn het lichte en flexibele leien die gemakkelijk op maat te snijden zijn. Dakshingles worden vaak gebruikt op tuinhuisjes.

De voordelen van shingles dakbedekking:

 • Makkelijk te leggen (makkelijker dan dakpannen of bitumen)
 • Decoratief uiterlijk
 • Dakbedekking gegarandeerd waterdicht door speciaal gevormde nok- en hoekshingles
 • Lange levensduur, zo’n 25 jaar
 • In allerlei kleuren en afwerkingen te koop
 • Goede prijskwaliteitverhouding
 • Weinig onderhoud nodig
 • Goedkoper alternatief voor leisteen

Wilt u meer informatie over shingles of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Wat kost een shingles dak?

De kosten van een shingles dak variëren. Dit hangt onder andere af van:

 • De gewenste shingles bedekking
 • Het type dak
 • De staat van het dak
 • De benodigde aanvullende werkzaamheden

Benieuwd wat uw kosten zullen zijn voor een shingles dak? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Ik wil dakshingles plaatsen

Wanneer u dakshingles wilt laten plaatsen, kunt u dit het beste door een ervaren dakdekker laten doen. De shingles moeten goed gelegd en bevestigd worden om de waterdichtheid te kunnen garanderen. U wilt lekkage immers voorkomen. Ook moet uw dak de juiste hellingshoek hebben om de shingles te kunnen plaatsen.

Wij van Dakdekker Brummer hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het dak. Ook met dakshingles hebben wij al vele jaren ervaring. Daardoor bent u gegarandeerd van een efficiënte en vakkundige uitvoering van uw dakwerkzaamheden. Bij ons staat kwaliteit namelijk altijd voorop!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden of kosten zijn voor uw dak? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Type dakbedekking

Wij dekken ze allemaal

Wij hebben veel ervaring met het werken met diverse soorten dakbedekking en kunnen u dan ook uitstekend advies geven over de meest geschikte bedekking voor uw pand. Hierbij houden wij rekening met uw budget, uw woonsituatie en uw wensen wat betreft het uiterlijk van het dak.

Dakpannen

De uitstraling van uw woning of (bedrijfs-)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat van het dak. Een mooie pan op de juiste manier gelegd draagt hier dan ook aan bij.

Shingles

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt daar veel gebruikt.

Leien dak

Leien daken worden al heel lang gebruikt. Daardoor is het aanleggen en onderhouden van leien daken een echt ambacht. Vroeger werd er vooral natuurleien gebruikt, tegenwoordig zijn kunstleien populairder.

Exclusief dak

Soms bent u op zoek naar een echte unieke uitstraling, iets wat niet veel anderen hebben. Dan is exclusieve dakbedekking wat voor u. Ook wanneer u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit onder exclusieve dakbedekking.

Bitumen

Een andere naam voor bitumen dakbedekking is dakleer. Bitumen is populair als dakbedekking voor platte daken, bijvoorbeeld voor het dak van en garage, aanbouw of serre. Dit komt omdat het materiaal lichtgewicht en waterdicht is.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?