Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dak isoleren

Goede dakisolatie zorgt dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat naar buiten en er zo min mogelijk kou van buiten naar binnen komt. Zoals het dak de beschermlaag is van uw huis, is isolatie de beschermlaag voor de temperatuur binnen en dus ook voor uw portemonnee. Dakisolatie is daarom een investering die zichzelf altijd terugverdient!

Waarom uw dak isoleren

Als u nog geen dakisolatie heeft is het verstandig dit zo spoedig mogelijk te laten doen. Maar ook verouderde of beschadigde isolatie moet snel vervangen worden voor nieuwe isolatie. Als dakisolatie verouderd of beschadigd is doet het zijn werk niet meer optimaal. Zoals wij bij Dakdekker Brummer altijd zeggen: “een goed dak is een geïsoleerd dak”.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

De voordelen van een goed geïsoleerd dak

  • Een lager energieverbruik. Er hoeft minder gestookt te worden om het huis op temperatuur te houden want er is minder warmteverlies. Dit fijn voor uw portemonnee en het milieu.
  • Beter woonklimaat. Goede isolatie houdt in de winter de warmte binnen en de kou buiten, waardoor het aangenamer wonen is. In de zomer is dit precies andersom en houdt goede dakisolatie uw huis koel.
  • Betere akoestiek. Isolatie zorgt er ook voor dat het omgevingsgeluid gedempt wordt. Zeker op platte daken kan regenval erg veel geluid maken. Het aanbrengen van isolatie vermindert deze geluidsoverlast.
  • Waardeverhoging van de woning. Een goed geïsoleerd huis is energiezuiniger en dus meer waard.

Brummer helpt bij dakisolatie!

Heeft u besloten uw dak (opnieuw) te laten isoleren maar bent u nog niet zeker van het beste materiaal of de manier waarop? Wij helpen u graag door al uw vragen rondom dakisolatie te beantwoorden. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Bent u er al wel uit wat u wil doen met isolatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan! Ook op isolatie bieden wij 10 jaar garantie.

Subsidie aanvragen

Ben je van plan om je dak te isoleren? Vraag dan zeker ook bij je gemeente na of je in aanmerking komt voor een subsidie voor dakisolatie. Sommige gemeenten en regio’s voorzien namelijk extra maatregelen en subsidies voor een nieuw dak of dakrenovatie (bijvoorbeeld door het isoleren van je dak).

Let op, want de steunmaatregelen en subsidiebedragen verschillen per gemeente. Wil je een gemeentelijke subsidie aanvragen voor dakisolatie, raadpleeg dan voor het gemak de Energiesubsidiewijzer van de overheid. Daarnaast kan je je ook altijd laten informeren en adviseren over alle mogelijkheden via een erkend isolatiespecialist.

Subsidieregeling

Met dakisolatie woon je warmer in de winter en koeler in de zomer. En je bespaart flink op je energiekosten. Zelfs als je je zolderkamer niet verwarmt. Daardoor is het een investering die je altijd terug zal verdienen. Zo’n 80 procent van de daken heeft isolatie, maar vaak is dat matige dakisolatie.

Investeren in dakisolatie (van geen naar goed) is net zo gunstig als een rente van 8 procent op je spaarrekening. Ter illustratie: de huidige rente op een spaarrekening ligt onder de 2 procent. Dakisolatie draagt bij aan de waarde van je woning en aan je woonplezier. 

Type dakbedekking

Wij dekken ze allemaal

Wij hebben veel ervaring met het werken met diverse soorten dakbedekking en kunnen u dan ook uitstekend advies geven over de meest geschikte bedekking voor uw pand. Hierbij houden wij rekening met uw budget, uw woonsituatie en uw wensen wat betreft het uiterlijk van het dak.

Dakpannen

De uitstraling van uw woning of (bedrijfs-)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat van het dak. Een mooie pan op de juiste manier gelegd draagt hier dan ook aan bij.

Shingles

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt daar veel gebruikt.

Leien dak

Leien daken worden al heel lang gebruikt. Daardoor is het aanleggen en onderhouden van leien daken een echt ambacht. Vroeger werd er vooral natuurleien gebruikt, tegenwoordig zijn kunstleien populairder.

Exclusief dak

Soms bent u op zoek naar een echte unieke uitstraling, iets wat niet veel anderen hebben. Dan is exclusieve dakbedekking wat voor u. Ook wanneer u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit onder exclusieve dakbedekking.

Bitumen

Een andere naam voor bitumen dakbedekking is dakleer. Bitumen is populair als dakbedekking voor platte daken, bijvoorbeeld voor het dak van en garage, aanbouw of serre. Dit komt omdat het materiaal lichtgewicht en waterdicht is.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?