DAKLEKKAGE

Daklekkage

Nederlandse daken hebben het soms zwaar te verduren door de hete zomers, koude winters en vaak een regenachtige herfst. De wisselende weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat er een lekkage ontstaat. Grote lekkages merkt u zelf vaak op, maar kleinere lekkages kunnen langere tijd over het hoofd gezien worden. Of het nu om een grote of een kleine lekkage gaat, het veroorzaakt schade aan uw woning. Vermoedt u dat u last heeft van een lekkage? Dakdekker Brummer is gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van daklekkages.

 

LEKKAGE ONTDEKT?

Denkt u dat u een lekkage heeft ontdekt? Dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de lekkage te repareren. In eerste instantie is het belangrijk om de bron van de lekkage te bepalen. Is een losse dakpan de boosdoener, of zit er een scheur in uw dakbedekking? Aan de hand van de bron stellen we een reparatieplan op. Hierin staat wat wij gaan doen om de lekkage te verhelpen en wat het zal kosten. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Dankzij onze deskundige vakmensen met jarenlange ervaring zijn wij in staat uw lekkage binnen de kortste keren op te lossen. Kwaliteit staat hierbij voorop. Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op! Heeft het haast? Neem dan contact op met onze spoedservice.

  • A-kwaliteit producten
  • Ervaren en gecertificeerde dakdekkers
  • 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden
  • 1 contactpersoon vanaf offerte tot oplevering
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Al uw dakwerkzaamheden onder een bedrijf

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN