GRATIS DAKINSPECTIE

VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN!​

Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden om zo lekkages en grote slijtage aan uw houtbeschot te voorkomen. Het is mens eigen om veel tijd en geld te spenderen aan de binnenkant van een huis omdat dit elke dag zichtbaar is, helaas wordt het dak vaak vergeten en word er pas aan de bel getrokken bij een lekkage.

Door een keer per jaar een dak inspectie te laten uitvoeren bent u verzekerd van een goed onderhouden dak en zullen onverwachte kosten uitblijven. Tijdens een dakinspectie wordt gekeken naar de staat van uw dak en worden potentiële problemen besproken.

Wat is nu precies een dakinspectie? Tijdens een dakinspectie bekijken we de volgende zaken:

  • A-kwaliteit producten
  • Ervaren en gecertificeerde dakdekkers
  • 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden
  • 1 contactpersoon vanaf offerte tot oplevering
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Al uw dakwerkzaamheden onder een bedrijf

Binnen 24 uur gratis offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan er kleine reparaties, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is het houtbeschot zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Is uw dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren. Ook wanneer bijvoorbeeld de functie van het dak veranderd biedt een inspectie uitkomst. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak.

Na afloop van de dakinspectie, bespreken we met u hoe de staat van uw dak is en welke reparaties er eventueel nodig zijn. Vul het formulier in of bel ons op 0853001777 voor uw dak inspectie. Uiteraard krijgt u een geheel vrijblijvend offerterapport voor de uit te voeren werkzaamheden zoals een eventuele dakreparatie.


Gratis Dakinspectie aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in.