Daklekkage

Grote lekkages in uw dak merkt u in de meeste gevallen zelf op, maar kleinere lekkages kunnen langere tijd over het hoofd gezien worden. Daar komt u vaak pas achter als ze groter worden en schade veroorzaken aan bijvoorbeeld plafond of behang.

Om (meer) schade te voorkomen is het daarom essentieel snel te handelen bij (het vermoeden van) een daklekkage.

Vermoedt u dat u last heeft van een lekkage? Dakdekker Brummer is gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van daklekkages. Met onze 24 uurs service kunnen wij u altijd helpen bij een daklekkage op elk moment van de dag (of nacht).

Contact formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer 

Oorzaken daklekkage

Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Vooral het wisselende Nederlandse weer heeft veel impact op dakbedekking en geeft meer kans op daklekkage.

Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van daklekkage:

 • Een verstopte dakgoot
 • Afgewaaide, gescheurde of kapotte dakpannen
 • Scheuren in de dakbedekking
 • Een poreuze nokvorst
 • Verouderd daklood bij schoorstenen en dakkapellen
 • Verkeerde afwatering van het dak

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Hoe weet ik of ik lekkage heb?

Een daklekkage is zonder speciale apparatuur pas te herkennen als de lekkage al behoorlijk vergevorderd is. Er is dan al sprake van vocht wat uw huis is binnengedrongen.

Een daklekkage is te herkennen aan:

 • Een vochtige zolder
 • Muffe geur op zolder
 • Vochtplekken op het plafond of de muur
 • Schimmel
 • Loslatend behang

  Lekkage zo snel mogelijk oplossen

  Het is belangrijk lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer u wacht hoe meer schade de lekkage veroorzaakt. In het ergste geval veroorzaakt lekkage zelfs schade aan de dakconstructie zelf waardoor het gehele dak moet worden vervangen.

  Gelukkig hebben wij van dakdekker Brummer al 35 jaar ervaring met daklekkage waardoor wij de kennis hebben om de oorzaak van lekkage snel op te sporen.

  Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, waardoor wij op ieder moment langs kunnen komen om een lekkage op te sporen en te verhelpen.

  Daklekkage voorkomen

  Natuurlijk is het voorkomen van een lek dak beter en goedkoper dan het genezen ervan. U kunt zelf daklekkage voorkomen door regelmatig de afvoer en dakgoot te controleren en een verstopping te verhelpen.

  Maar de beste manier om lekkages te voorkomen is door regelmatig uw dak te laten inspecteren. Daarmee kunt u zwakke plekken in uw dak tijdig ontdekken en laten verhelpen.

  Wij doen altijd een vrijblijvende dakinspectie met gratis advies. Met onze 35 jaar ervaring in dakbedekking en daklekkage kunnen wij snel problemen opsporen en zo schade voorkomen.

  Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

  Tevredenheidsgarantie

  Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

  Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

  Sabrina Varenhorst
  Sabrina Varenhorst
  02/11/2020
  Duidelijke offerte en uitmuntend werk geleverd. Fijne partij om mee te werken, zowel in uitvoering als in communicatie. Dat ook nog tegen scherpe tarieven. Een aanrader!.
  Elizabeth Reinders
  Elizabeth Reinders
  01/11/2020
  Wij zijn zeer tevreden met Dakdekker Brummer, vriendelijk, goede prijs en goed werk! leveren ze, raad het iedereen aan bedankt.
  JJBHaushaltswaren
  JJBHaushaltswaren
  01/11/2020
  Wij zijn uitermate tevreden over Dakdekker Brummer De service als perfect ervaren, keurig volgens afspraak alles in orde gemaakt. Zelfs extra werk was geen probleem en direct probleem oplossen dikke 10 verdiend. Vriendelijk bedankt voor de goede service.
  Bas de Bruin
  Bas de Bruin
  16/10/2020
  Eigenaresse van het bedrijf is positief, direct in de benadering en daadkrachtig. Vragen worden direct beantwoord. Extra werkzaamheden kunnen direct overlegd en uitgevoerd worden. Dakdekkers werken snel en netjes.
  Lucienne B.
  Lucienne B.
  02/10/2020
  Echt een aanrader!
  Stephan van Holsteijn
  Stephan van Holsteijn
  04/06/2020
  Wij hebben een erg prettige samenwerking ervaren met dit bedrijf voor het renoveren en isoleren van ons platte dak. Snelle responsetijd, heldere offerte en een scherpe prijs. Duidelijke communicatie en ook een tussentijdse aanpassing was geen probleem. Het werk werd netjes en snel uitgevoerd door ervaringen vakmensen.
  Tha Bos
  Tha Bos
  24/05/2020
  Perfect bedrijf! Goede kwaliteit en snel!

  Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

  Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

  Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

  WhatsApp openen
  Hulp nodig?
  Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?