Dakreparatie

Een dakreparatie is niet iets waar u snel aan denkt. Toch is het erg belangrijk dat u weet wat de staat is van uw dak en dat u bij mogelijke problemen snel handelt. De een heeft een plat dak en de ander een schuin dak. Dit is een belangrijk aspect wanneer er problemen zijn met uw dak. Niet alleen is het schadelijk voor het huis, maar ook voor uw gezondheid. Bij daken, en dan met name bij oudere daken, komt het regelmatig voor dat enkele dakpannen sneuvelen of dat de nokvorsten scheuren of los laten. In deze gevallen is het zorg om snel actie te ondernemen en een dak reparatie in te plannen. Water sluipt namelijk gemakkelijk door het dak en kan zorgen voor lekkage.

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer 

Een dakreparatie kan gedaan worden door Dakdekker Brummer!

Schade aan uw dakbedekking? Ook voor dakbedekking reparatie kunt u contact opnemen met Dakdekker Brummer. Op het moment dat u erachter komt dat uw dak niet meer volledig waterdicht is, kom dan snel in actie! Hoe langer er wordt gewacht met de dakreparatie, des te meer schade lekkage kan aanbrengen en des te groter de kans dat de dakconstructie aangetast wordt. Bij lekkage komt Dakdekker Brummer zo snel mogelijk langs om het dak te bekijken. In de meeste gevallen kunnen we door middel van een kleine dak reparatie het dak weer waterdicht krijgen.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Lekkende dakgoten

Kapotte of scheef liggende dakpannen

Water op het platte dak

Vochtige plekken op het plafon en gele kringen

Lekkend water

Scheuren en uitgedroogd lood

Scheuren in de bitumen dak bedekking

we vragen het ons allemaal eens af

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Weet je niet precies of een dakreparatie nodig is of waaraan je dit kunt opmerken? We benoemen hieronder kort verschillende voorbeelden waaraan u direct kunt opmerken dat er iets niet goed is aan uw dak en dat het tijd is snel in actie te komen

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • Woont u in Zuid-Holland dan zijn wij binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad​​​​

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
02/11/2020
Duidelijke offerte en uitmuntend werk geleverd. Fijne partij om mee te werken, zowel in uitvoering als in communicatie. Dat ook nog tegen scherpe tarieven. Een aanrader!.
Elizabeth Reinders
Elizabeth Reinders
01/11/2020
Wij zijn zeer tevreden met Dakdekker Brummer, vriendelijk, goede prijs en goed werk! leveren ze, raad het iedereen aan bedankt.
JJBHaushaltswaren
JJBHaushaltswaren
01/11/2020
Wij zijn uitermate tevreden over Dakdekker Brummer De service als perfect ervaren, keurig volgens afspraak alles in orde gemaakt. Zelfs extra werk was geen probleem en direct probleem oplossen dikke 10 verdiend. Vriendelijk bedankt voor de goede service.
Bas de Bruin
Bas de Bruin
16/10/2020
Eigenaresse van het bedrijf is positief, direct in de benadering en daadkrachtig. Vragen worden direct beantwoord. Extra werkzaamheden kunnen direct overlegd en uitgevoerd worden. Dakdekkers werken snel en netjes.
Lucienne B.
Lucienne B.
02/10/2020
Echt een aanrader!
Stephan van Holsteijn
Stephan van Holsteijn
04/06/2020
Wij hebben een erg prettige samenwerking ervaren met dit bedrijf voor het renoveren en isoleren van ons platte dak. Snelle responsetijd, heldere offerte en een scherpe prijs. Duidelijke communicatie en ook een tussentijdse aanpassing was geen probleem. Het werk werd netjes en snel uitgevoerd door ervaringen vakmensen.
Tha Bos
Tha Bos
24/05/2020
Perfect bedrijf! Goede kwaliteit en snel!

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?