Stormschade

Schade aan uw dak door een storm is een groot probleem. Vaak resulteert dit in verloren dakpannen, lekkage of zelfs een volledig kapot dak. Stormschade kan hoge kosten met zich meebrengen. Ook kan de schade makkelijk verergeren wanneer er niks aan gedaan wordt.

Een kapot dak leidt vervolgens weer tot verdere schade aan bijvoorbeeld de onderliggende isolatie en kan zelfs leiden tot rot en schimmelvorming. Ook de dakconstructie zelf en de inboedel die onder het dak staat kan beschadigd worden. 

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer 

Wat te doen bij stormschade

Stormschade kan aardig in de papieren lopen als er niet op tijd wordt ingegrepen. Toch wordt stormschade meestal vergoed via de verzekering waardoor de kosten voor uzelf laag blijven. Na het uitvoeren van de werkzaamheden zal de verzekeraar het schadebedrag direct met ons regelen.

Vergoeding stormschade

Stormschade kan aardig in de papieren lopen als er niet op tijd wordt ingegrepen. Toch wordt stormschade meestal vergoed via de verzekering waardoor de kosten voor uzelf laag blijven. Na het uitvoeren van de werkzaamheden zal de verzekeraar het schadebedrag direct met ons regelen.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Bitumen dakbedekking: controleer op een goede bevestiging van het dak, voldoende ballast en een winddichte dakrand

Pannendak: check of er losliggende pannen zijn

Plat dak: kijk of er geen water op blijft liggen en of het water goed weg kan lopen via de afvoer

Schoorsteen: controleer op scheuren in het metselwerk

Voorkomen is beter dan genezen

Stormschade voorkomen

Om zeker te weten dat uw dak in goede conditie is kunt het beste een dakexpert inschakelen die ieder jaar een dakinspectie uitvoert. Daarvoor bent u bij dakdekker Brummer aan het juiste adres: onze dakinspecties zijn altijd geheel vrijblijvend!

  • A-kwaliteit producten
  • Ervaren en gecertificeerde dakdekkers
  • 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden
  • 1 contactpersoon vanaf offerte tot oplevering
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Al uw dakwerkzaamheden onder een bedrijf

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
02/11/2020
Duidelijke offerte en uitmuntend werk geleverd. Fijne partij om mee te werken, zowel in uitvoering als in communicatie. Dat ook nog tegen scherpe tarieven. Een aanrader!.
Elizabeth Reinders
Elizabeth Reinders
01/11/2020
Wij zijn zeer tevreden met Dakdekker Brummer, vriendelijk, goede prijs en goed werk! leveren ze, raad het iedereen aan bedankt.
JJBHaushaltswaren
JJBHaushaltswaren
01/11/2020
Wij zijn uitermate tevreden over Dakdekker Brummer De service als perfect ervaren, keurig volgens afspraak alles in orde gemaakt. Zelfs extra werk was geen probleem en direct probleem oplossen dikke 10 verdiend. Vriendelijk bedankt voor de goede service.
Bas de Bruin
Bas de Bruin
16/10/2020
Eigenaresse van het bedrijf is positief, direct in de benadering en daadkrachtig. Vragen worden direct beantwoord. Extra werkzaamheden kunnen direct overlegd en uitgevoerd worden. Dakdekkers werken snel en netjes.
Lucienne B.
Lucienne B.
02/10/2020
Echt een aanrader!
Stephan van Holsteijn
Stephan van Holsteijn
04/06/2020
Wij hebben een erg prettige samenwerking ervaren met dit bedrijf voor het renoveren en isoleren van ons platte dak. Snelle responsetijd, heldere offerte en een scherpe prijs. Duidelijke communicatie en ook een tussentijdse aanpassing was geen probleem. Het werk werd netjes en snel uitgevoerd door ervaringen vakmensen.
Tha Bos
Tha Bos
24/05/2020
Perfect bedrijf! Goede kwaliteit en snel!

Boek snel, wij repareren sneller

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat. Dakdekker Brummer is de specialist waarnaar je opzoek bent

Aanvraag formulier

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?